torsdag 24. januar 2013

Litt tid til hobbyprosjekter
Titter innom for å se om noen har vært inne her :). Hele 2 sidevisninger idag... mer enn forventet det når jeg ikke har annonsert denne bloggen for noen... enda...:). Nå sover lillejenta så da får jeg litt tid til å strikke. Utrolig deilig å bare sette seg ned med en kopp kaffe latte og strikketøyet. Dette skal bli ett sitteunderlag. Godt å ha noe mykt og varmt å sitte på når vi er ute på tur i skogen. Gleder meg veldig til det er ferdig. Har ikke tovet noe før, så usikker på hvor stort det blir.
Forresten, er ikke lattekoppen fin? Er så glad i disse koppene som kommer fra Greengate. Har disse i ulike mønstre å i fargene blått og beige. Tror jeg må fylle på "samlingen" med noen skåler i friske vårfarger. Har sett på de leeeeeeenge. Trenger noe som kan friske opp kjøkkenet nå som det går mot vår. 

Ha en fin dag - klem m

3 kommentarer:

 1. Enig!
  Greengate koppene er min favoritt også, her i heimen har vi det blå servise og det beige. I tillegg har jeg en del sommerlige kopper som snart skal frem;)
  Nye greengate kopper kommer i februar, mye fint som kommer!
  Fine lamper på kjøkkenet!
  Klem fra Margit

  SvarSlett
  Svar
  1. Er veldig fornøyd med lampene. Å Greengate koppene! Venter i spenning på at du får inn nytt nå i februar. Vet du mer om når i februar?
   God fredag.
   Klem fra Marte

   Slett
 2. Hei Marthe :)
  Takk for koselige kommentarer inne hos meg. Har nå laget et eget innlegg viet det du lurte på.

  Gonatt (altfor sent)
  fra Am.

  SvarSlett