tirsdag 5. februar 2013

Jenterom

Idag har jeg fått ryddet litt i huset, ikke hver dag det skjer for å si det sånn... Ønsker ikke å prioritere rydding og vasking, så lenge det er sånn nogenlunde rent rundt oss. Med to små som farter rundt å roter, søler og leker overalt, så hadde jeg ikke gjort annet. Nå er iallefall rommet til lillejenta blitt ryddet. Hun har ikke fått så masse møbler og stæsj på rommet enda, men så er hun bare 16 mnd. Men, med plutselig for mange lysekroner i hus ble det sannelig en på henne også. Så da har tre av soverommene lysekroner, mens gutterommet får stå over:). I følge min mann er det helt uaktuelt med en lysekrone på det rommet - å det må jeg absolutt si meg enig i. 


Sprinkelsengen til lillejenta er den jeg lå i når jeg var liten. Den trengte bare noen strøk maling å skrus bedre sammen så var det god som ny. Den har nå fått søte, små bitemerker rundt hele kanten etter ei lita tulle som har forsøkt å gnagd seg gjennom:). Det lille nattbordet er en krakk fra Ikea som også har fått et strøk med malepenselen. Nattbordlampen er også fra Ikea. Filleryen er kjøpt på Home and Cottage. 

... so, ro lille venn...


På den andre veggen har jeg hengt opp en hylle over kommoden, denne også fra Ikea. Pyntet med ugle fra Kremmerhuset, bokser fra Søstrene Grene og en sparebøsse. 


 Ønsker alle en fin dag - klem m

2 kommentarer:

 1. Så nydelig jenterom :)

  Ha en fin mandag videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Hyggelig med koselig kommentar. Jenterommet er langt fra ferdig. Fortsatt lite ting innpå der, men lillejenta klarer å fylle det opp hver dag:). Fin blogg du har, måtte inn å ta en titt:).

   Fin tirsdag!

   Slett